VAR MI BURAK’A YAN BAKAN!

VAR MI BURAK’A YAN BAKAN!
Beşiktaş’taki 1,5 yıllık ilk döneminde 7 gol kaydeden Burak Yılmaz, siyah-beyazlı formayı giymeye başladığı ikinci döneminde 25 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş’taki ikinci dönemini oldukça verimli geçiren deneyimli oyuncu,...

Beşiktaş’taki 1,5 yıllık ilk döneminde 7 gol kaydeden Burak Yılmaz, siyah-beyazlı formayı giymeye başladığı ikinci döneminde 25 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş’taki ikinci dönemini oldukça verimli geçiren deneyimli oyuncu, bu sezon attığı gollerle siyah-beyazlı kulüpteki en golcü günlerini yaşamaya başladı.


Sakatlığı nedeniyle bu sezonun ilk 4 haftasında forma giyemeyen ve şimdiye kadar toplamda 7 maçta görev yapamayan Burak Yılmaz, oynadığı 22 lig maçında rakip fileleri 13 kez havalandırmayı başardı. Böylelikle Beşiktaş forması altında en golcü sezonunu geçiren milli futbolcu, Beşiktaş’taki 1,5 sezonluk ikinci döneminde toplam 25 gol kaydetti.
Tecrübeli forvet bu sezon Türkiye Kupası’nda da 1 kez gol sevinci yaşadı.
Gol paslarında da dikkati çekiyor


Kalan haftalarda ligi üst sıralarda bitirmek için mücadele eden Beşiktaş’ın en önemli silahı olarak dikkati çeken Burak Yılmaz, attığı gollerin yanı sıra takım arkadaşlarını da gole kavuşturdu. Bu sezon 7 kez gol öncesi pasını veren tecrübeli oyuncu, geçen hafta oynanan Yukatel Denizlispor ve dün oynanan İttifak Holding Konyaspor maçlarında ikişer kez takım arkadaşlarını gole götüren pasları verdi.
Beşiktaş’ta takım kaptanlığına da yükselen Burak Yılmaz, ayrıca kısa bir süre önce de siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi oldu.