VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili istifa etti

VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili istifa etti
VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa istifa etti!Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini açıkladı. Özkalfa'nın yerine göreve Cem Satman getirildi.Cem...
VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın görevinden istifa ettiğini açıkladı. Özkalfa'nın yerine göreve Cem Satman getirildi.

Cem Satman kimdir?

1976 yılında Ankara'da doğan Cem Satman, Ankara Demirspor altyapısında futbol oynamıştır. Ankara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Lisans, yine Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora, İngiltere'de de dil eğitimi, öğrenimi görmüştür.

14 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Dr. Cem Satman, Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevleri yapmıştır. Futbol hakemliği, eğitim ve eğitim psikolojisi alanlarında çevirilerini ve yazarlığını yaptığı eserleri ve bilimsel makaleleri olan Dr. Cem Satman, TFF bünyesinde de görev yapan UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in fitness ekibinde de yer almaktadır. Satman evli ve bir çocuk babasıdır.