Ve Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi kapanıyor...

Ve Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi dönemi kapanıyor...
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın (7 Kasım Salı) bir basın toplantısı düzenleyecek. Başkan Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda aday olup olmayacağı konusunda kararını verirken bu kararını da bu toplantıda açıklayacak....

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın (7 Kasım Salı) bir basın toplantısı düzenleyecek. Başkan Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda aday olup olmayacağı konusunda kararını verirken bu kararını da bu toplantıda açıklayacak.

Beşiktaş yönetimi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iç sahada geri dönüş sonucu 3-2 kaybedilen Lugano maçı sonrası seçime gitme kararı almıştı. Çebi'nin tekrar aday olup olmayacağı konusu merak ediliyordu. Çebi'nin yakın çevresinden alınan bilgiye göre Başkan, 26 Kasım'da yapılacak, çoğunluk sağlanamazsa 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede aday olamayacak. Çebi'nin, yönetiminde bulunan ve aday olması beklenen Emre Kocadağ'ı destekleyeceğini açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta seçimin, başka aday çıkmazsa adaylık çalışmalarını sürdüren Hasan Arat ile Emre Kocadağ arasında geçmesi bekleniyor.