Vinicius: Benim golüm de Mitroglou gibi şampiyonluk yolunu açtı

Vinicius: Benim golüm de Mitroglou gibi şampiyonluk yolunu açtı
Galatasaray'ın ara transferde Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius, Sarı- Kırmızılı formayı giymekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ligde attığı ilk golün takımın şampiyonluk yolunu açtığına inandığını...
Galatasaray'ın ara transferde Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius, Sarı- Kırmızılı formayı giymekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ligde attığı ilk golün takımın şampiyonluk yolunu açtığına inandığını da söyledi:

"Buraya gelmeden önce taraftarların sevgisini hissetmeye başlamıştım. Geldikten sonra bana gösterdikleri pozitif ortam bana çok yardımcı oldu. Bu kulübün ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Bu iyi ortam ve sevgi bağı bize güç veriyor."

"Okan Buruk çalışması kolay bir teknik adam"

"Okan Buruk beraber çalışması kolay bir teknik adam. Kendisi de üst düzey futbol oynadı. Bize nasıl davranacağını biliyor. İyi kalpli birisi. İyi bir hoca olmanın birinci şartı iyi bir kalbe sahip olması ki kendisi öyle birisi. Onun önderliğinde şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum."

"İlk hedefimiz Hatayspor maçı. Her zaman önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz. Hep birlikte olmalıyız. Sezonun bitmesine az kaldı. Çok güçlü olduğumuzu gösterdik. Bir arada durup birbirimize destek vermeye devam etmemiz lazım."

"Umarım Kasımpaşa maçı şampiyonluğun habercisi olur. Mitroglou'nun golünü izledim. Umarım benim golüm de o şekilde hatırlanır."

Süper Lig'de 6 maça çıkan ve 106 dakika sahada kalan 29 yaşındaki futbolcu şu ana kadar 1 gole imza attı.

Konstantinos Mitroglou ise 2018-19 sezonunun devre arasında Marsilya'dan kiralandı, ligde attığı tekle gelen üç puan Galatasaray'a o sezon şampiyonluk yolunu açtı.