Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye karşı! Hatayspor- Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye karşı! Hatayspor- Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, eski kaptanı Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor’a konuk oluyor. Hatayspor’un stadının 6 Şubat depremi sonrası hizmet dışı kalması nedeniyle Mersin Stadyumu’nda oynanacak...
Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, eski kaptanı Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor’a konuk oluyor. Hatayspor’un stadının 6 Şubat depremi sonrası hizmet dışı kalması nedeniyle Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Turgay Kaan Numanoğlu mücadelenin dördüncü hakemi olacak.

Karşılaşması bugün saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe haftaya topladığı 70 puanla ikinci sırada giriyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertliler, geride kalan 27 haftada 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor 28. haftaya topladığı 29 puanla 16. sırada giriyor. Hatay ekibi, oynadığı 27 karşılaşmada 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 32 sarsarken kalesinde ise 37 gole engel olamadı.

Hatayspor ligde oynadığı son üç karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı. Fenerbahçe ise zirve yarışında ezeli rakibi Galatasaray’ın gerisine düşerken ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler, bu sezon rakip fileleri 70 kez sarsarken tarihinde en golcü sezonlarından birisini geçiriyor.