“Wallace Hartley” bu yıl dijitalde

“Wallace Hartley” bu yıl dijitalde
Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği’nin (UPSD) düzenlediği Dünya Sanat Günü “Wallace Hartley” ödülleri bu yıl Instagram’dan canlı olarak yayımlandı.Dünya Sanat Günü, 2012’den beri dünyada sayısız ülkede kutlanırken,...

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği’nin (UPSD) düzenlediği Dünya Sanat Günü “Wallace Hartley” ödülleri bu yıl Instagram’dan canlı olarak yayımlandı.
Dünya Sanat Günü, 2012’den beri dünyada sayısız ülkede kutlanırken, UPSD de bu kutlamalara, her sene verdiği Dünya Sanat Günü Ödülleri ile katılıyor.
Gelenekselleşen ödüller, bu yıl 15 Nisan’da AIAP/IAA Dünya Başkanı Bedri Baykam’ın resmi Instagram hesabından canlı yayımla “Wallace Hartley Ödülleri” ismiyle, 7 farklı dalda verildi. Bedri Baykam’ın ödülleri sahiplerine canlı yayında bildirdiği gecede; Yılın Sanat Onur Ödülü ressam Turan Erol’a verildi. Turan Erol, canlı yayında büyük bir tevazuyla bu dönemde bu ödüle neden layık görüldüğünü bilmek isteyince; Baykam, “Turan Bey, ömrünüzde kaç resim yaptınız” diye sordu. Erol, “Bilmiyorum, çok, sayısız” yanıtını verince Baykam, “Bu ödülü size vermemizin nedeni de sayısız” diye yanıtladı.