Wanda Nara, yeni şarkısı 'Canavar Onu Alacak'ın klibini paylaştı

Wanda Nara, yeni şarkısı 'Canavar Onu Alacak'ın klibini paylaştı
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın "Canavar Onu Alacak"ın klibi 1 Şubat 2024'te yayınlanacak. Nara'nın yayınladığı klipler de izlenme rekorları kırıyor.Galatasaray'ın Arjantinli...
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın "Canavar Onu Alacak"ın klibi 1 Şubat 2024'te yayınlanacak. Nara'nın yayınladığı klipler de izlenme rekorları kırıyor.

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, yeni şarkısı "Canavar Onu Alacak"ın klibinin girişini yayınladı.

Klipte Galatasaray'ın renkleri olan sarı-kırmızı eşofmanıyla dikkat çeken Nara, art arda Dubai plajlarından paylaştığı görüntülerle de nefes kesti. Nara'nın yayınladığı klipler de izlenme rekorları kırıyor.

Öte yandan Wanda Nara, Mauro İcardi'den kendisini aldatması durumunda 100 milyon Euro tazminat alacağı yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü.

Arjantinli güzel, 17 milyona yakın takipçisinin olduğu Instagram hesabından "Bir takım aptalların çıkardığı yalanları yalanlamaktan bıktık" diye yazdı.