Weghorst, Galatasaray'ın kapısından nasıl döndü? Menajeri, Okan Buruk'la yaptığı görüşmeyi açıkladı

Weghorst, Galatasaray'ın kapısından nasıl döndü? Menajeri, Okan Buruk'la yaptığı görüşmeyi açıkladı
Sezon başında adı Galatasaray ile anılan Wout Weghorst’la ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Weghorst'un temsilcisi Mithat Halis, Radyospor'da Özgür Sancar'a bağlanırken, 31 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Galatasaray'a...
Sezon başında adı Galatasaray ile anılan Wout Weghorst’la ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Weghorst'un temsilcisi Mithat Halis, Radyospor'da Özgür Sancar'a bağlanırken, 31 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Galatasaray'a önerdiğini açıkladı:

"Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi. Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar."

Beşiktaş’tan Manchester United’a gitmişti

Beşiktaş'ın 2022-2023 yaz transfer döneminde Burnley'den kiralık olarak formasını giydiği 31 yaşındaki Hollandalı santrfor, devre arasında Manchester United'a transfer olmuştu. Siyah beyazlılar bu transferden dolayı 3 milyon euro gelir elde etmişti. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan Hollandalı futbolcu kiralık sözleşmesinin ardından Burnley'e geri döndü.

Yeni sezonda Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Alman ekibinde 22 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.