Wesley SNEİJDER İÇİNİ DÖKTÜ

Wesley SNEİJDER İÇİNİ DÖKTÜ
Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, ülkesinde satışa çıkan otobiyografisinde Türkiye günlerinden de bahsetti. Sneijder, “Yolanthe hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip onu kaybettim....

Galatasaray’ın efsane isimlerinden biri olan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, ülkesinde satışa çıkan otobiyografisinde Türkiye günlerinden de bahsetti. Sneijder, “Yolanthe hayallerimin kadınıydı. Her şeyi mahvedip onu kaybettim. Beni bu duruma getiren şey neydi bilmiyorum. Ego, para, güç, şehvet… Şimdi acı hissediyorum. Çünkü Yolanthe Amerika’da. O hayallerimin kadınıydı.” dedi.
Sneijder şöyle konuştu
“Bir keresinde Yolanthe ile Megan Fox ve George Clooney’in de olduğu bir partiye katıldık. Eve sabah 6’da döndük. Akşam Şampiyonlar Ligi’nde Werder Bremen maçına çıktım ve 1 gol, 1 asistle oynadım. Bunun mümkün olduğunu görünce de böyle yaşamaya devam ettim
Hep maksimumu zorlayarak yaşadım ve başkalarının da yanımda böyle yaşamasına izin verdim. İnsanların çok fazla para harcadığımı düşündüğünü biliyordum. Bu mümkün müydü? Çok fazla mı verdim? Bunu yapabilecek bir duruma geldim. Ve tabii ki kullanıldım. Ya da kendimi kullandırdım mı? Ve her şey bir anda ekonomik olarak yanlış gitti. Ibiza’da restoranımı yeniliyordum ancak bu yatırım karşılığını bulmuyordu. Türkiye’de bir inşaat işine yatırım yaptım, proje hala devam ediyor. Çok fazla para kaybettim, 10-15 milyon euro gitti. Korkunç, evet ama ölümcül değil. Hala param var ama artık pek para gelmiyor.
36 yaşındayım. Daha önümde uzun bir hayat var. Üzücü, çok kötü bir şey ancak devam etmek zorundayım, devam etmek istiyorum. Çevremdekilerin artık daha az para geldiğini anlaması lazım. Para kovalarla geldiğinde çok fazla şey yapılabilir ancak artık farklı bir döneme girdim.”