Yapay zeka destekli analiz platformu, iş yeri zekası çözümlerini tanıttı

Yapay zeka destekli analiz platformu, iş yeri zekası çözümlerini tanıttı
Boğaziçi Ventures'in portföy şirketlerinden biri olan Eyedius, 27 Şubat'ta 42 Maslak'ta düzenlenen Boğaziçi Ventures Yapay Zeka Zirvesi'nde yeni BI çözümü Eyedius One'ı tanıttı. Etkinlik, farklı endüstrilerden yerel ve küresel...
Boğaziçi Ventures'in portföy şirketlerinden biri olan Eyedius, 27 Şubat'ta 42 Maslak'ta düzenlenen Boğaziçi Ventures Yapay Zeka Zirvesi'nde yeni BI çözümü Eyedius One'ı tanıttı. Etkinlik, farklı endüstrilerden yerel ve küresel birçok şirket yöneticisine, büyük veri analiziyle iş süreçlerini ve güvenliği optimize edebilecekleri platformu sunma fırsatı verdi.

Eyedius Kurucu Ortağı Gökhan Talat Tuna, zirve sırasında yaptığı açıklamada, yapay zekanın iş dünyasının geleceğini belirlediğini vurguladı. Eyedius One'ın sunduğu avantajları paylaşan Tuna, platformlarının işletmelere özel verimlilik artırıcı çözümler sağladığını belirtti.

Eyedius One'ın özelliklerini açıklayan Tuna, platformlarının KVKK'ya tam uyumlu olduğunu ve veri gizliliğini üst düzeyde sağladığını vurguladı. Ayrıca, platformlarının çalışanları ve işverenleri koruyan bir yapıya sahip olduğunu ve KOBİ'lerin yapay zeka konusundaki yardımcısı olmayı hedeflediklerini söyledi.