Yaşasın Cumhuriyet

Yaşasın Cumhuriyet
Yurdun dört bir yanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Cumhuriyetin 99. yılı etkinlik, tören, konser ve yürüyüşlerle kutlandı.ANITKABİRE AKIN ETTİLERAnıtkabir devlet erkanının katıldığı törenin ardından,...

Yurdun dört bir yanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Cumhuriyetin 99. yılı etkinlik, tören, konser ve yürüyüşlerle kutlandı.

ANITKABİRE AKIN ETTİLER

Anıtkabir devlet erkanının katıldığı törenin ardından, halkın ziyaretine açıldı. Yurdun dört bir yanından gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Anıtkabir'e akın etti.

İSTANBUL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü kutlamaları nedeniyle Fatih'teki Vatan Caddesi sabah saatlerinde trafiğe kapatıldı. Resmi geçit törenine, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Ali Sivri katıldı.

İZMİR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İzmir Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından Cumhuriyet Balosuyla kutlandı. Öğrenciler yaptıkları vals gösterisiyle görsel şölen yarattı.

ÇANAKKALE

Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kordon boyunda gerçekleştirilen tören coşkuyla kutlandı.

SAKARYA

Cumhuriyet’in 99. yılı çerçevesinde Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde tören düzenlendi.

ESKİŞEHİR

Eskişehir 'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okullarda büyük bir coşkuyla kutlandı. Eskişehir İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

NEVŞEHİR

Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonu turu yapan işletmeler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sepetlerine Türk bayrağı ve Atatürk posterleri asarak havalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Yenişehir ilçesinde bulunan Anıtpark önünde düzenlenen tören, Vali Ali İhsan Su’nun valilik makamında tebrik kabullerinin ardından vatandaşları selamlaması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

SİVAS

Sivas'ta Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlik çerçevesinde Atatürk Kongre Müzesi önünde kutlama programı düzenlendi.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ'NDE 'CUMHURİYET ŞENLİĞİ'

Erzurum'da öğrenim gören üniversite öğrencileri için Cumhuriyet Bayramı kapsamında Doğa Sporları Kulübü tarafından etkinlik düzenlendi.