Yeni dönemin normali Camide propaganda

Yeni dönemin normali Camide propaganda
14 Mayıs seçimleri yaklaşırken propaganda çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı, camide siyaset yapmaktan çekinmiyor. Bunun son örneği Ordu’nun Çamaş ilçesinde yaşandı.Birgün’den Onur Durmuş’un haberine göre MHP’li...

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken propaganda çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı, camide siyaset yapmaktan çekinmiyor. Bunun son örneği Ordu’nun Çamaş ilçesinde yaşandı.

Birgün’den Onur Durmuş’un haberine göre MHP’li Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ve AKP İlçe Başkanı Bilal Şen, 26 Mart akşamı Çamaş’taki bir camide AKP’li ilçe teşkilatı üyelerinin de katılımıyla toplantı düzenledi, AKP aday adaylarına oy istedi. AKP aday adayı Ahmet Yasin Bölükbaş da etkinlikte projelerini anlattı. Caminin içinde namaz kılınan alana masa ve sandalyelerin konulduğu, misafirlere pasta ve çay ikramı yapıldığı fotoğraflara yansıdı.

Ayparçası, “Burası eski bir camiydi ve bir süredir etkinlik alanı olarak kullanıyoruz,” açıklamasını yaptı. Caminin mescit olarak kullanıldığı ve içinde zaman zaman dini etkinlikler düzenlendiği belirtildi.