Yeni Megane, 2021’in en büyük kozu olacak

Yeni Megane, 2021’in en büyük kozu olacak
2016’daki lansmanından bu yana büyük beğeni toplayıp 200 binden fazla satış adedine ulaşan Renault’nun amiral gemisi modellerinden Megane Sedan yenilendi. Bursa’daki OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilip 30’a yakın...

2016’daki lansmanından bu yana büyük beğeni toplayıp 200 binden fazla satış adedine ulaşan Renault’nun amiral gemisi modellerinden Megane Sedan yenilendi. Bursa’daki OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilip 30’a yakın ülkeye ihraç edilen ve 2020 sonu itibarıyla Türkiye’nin en çok satan ilk 3 otomobilinden biri olan Megane Sedan, 198 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Konfor ve güvenliğin arttığı yeni Megane Sedan’da yeni sürüş destek sistemlerinin yanında yeni 1.0 TCe benzinli motor da dikkat çekiyor.
22.LİDERLİĞE DESTEK
Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, Bursa’da Türk işçisi ve mühendisinin ellerinden çıkan Megane Sedan’ın Türkiye’nin en çok satan 3 otomobilinden biri olduğunu hatırlatarak, “Türkiye, C-Sedan segmentinin ağırlıkta olduğu bir pazar. Öyle ki C-Sedan segmenti, ülkemiz binek otomobil pazarından yüzde 33 pay alıyor. Böylesine önemli bir segmentte satılan her 5 araçtan biri olma özelliğini taşıyan Megane Sedan, yenilenen yüzüyle birlikte 21 yıldır aralıksız devam eden binek otomobil pazarı liderliğimizi geleceğe taşımak için önemli kozlarımızdan olacak” dedi.
EMİSYONA UYGUN MOTOR
Yeni Megane Sedan’ndaki en büyük yenilik kuşkusuz son emisyon seviyesi olan Euro 6D standardı tarafından belirlenen yeni yönetmelikler ile uyumlu motor gamı. Yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını azaltmak için optimize edilmiş, tamamen yenilenen 1.0 TCe direkt enjeksiyonlu benzinli motor, 115 beygir ve manuel şanzımanla birlikte sunuluyor. 1.3 TCe benzinli motor ise 140 beygir 6 vitesli manuel şanzıman ya da 7 vitesli EDC çift kavramalı otomatik şanzımanla tüketiciyle buluşuyor. Yeni Megane Sedan ayrıca 1.5 Blue dCi motor, 115 beygire sahip 6 vitesli manuel şanzıman ve 7 vitesli EDC çift kavramalı otomatik şanzıman ile sunuluyor.