Yeni mi ortaya çıktı

Yeni mi ortaya çıktı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yaklaşık 1 saatlik 3’üncü bir açıklama daha yaptı. Peker, kendisinin Türkiye’ye getirilmesi için FAS’a ‘İHA hibesi’ yapıldığı iddiasında bulundu.Söz konusu konuşma, Sedat...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yaklaşık 1 saatlik 3’üncü bir açıklama daha yaptı. Peker, kendisinin Türkiye’ye getirilmesi için FAS’a ‘İHA hibesi’ yapıldığı iddiasında bulundu.
Söz konusu konuşma, Sedat Peker’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan “Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz” başlıklı video ile yayınlandı.
Konuşmasında Yeldana Kaharman’ın ölümüyle ilgili ortaya attığı iddialar üzerine Jandarma Genel Komutanlığının yaptığı açıklamaya yanıt veren Peker, Jandarma komutanının tahkikat yapmak için bir üst komutanı aradığını, ancak “Kızın psikolojisi iyi değilmiş, ülke zaten gergin, tahkikata gerek yok” cevabını aldığını ve rütbe yükseltme teklifi karşılığında “şikayetin yok edildiğini” söyledi.
Peker, eski Bakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damatı Berat Albayrak’ın abisi Serhat Albayrak’a hitaben ise şunları söyledi:
“Senin yengene, yengenin annesine, Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben milletvekilinin devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman mıyım? Değilim.” diye konuştu.
FAS’A ‘PEKER KARŞILIĞI İHA’ İDDİASI
Kendisini Türkiye’ye getirilmesinin karşılığında Fas’a İHA hibe edildiğini iddia eden Peker, “Allah’tan Fas Kralı namuslu adam. Babasından gelen bir geleneği varmış, kendisine teslim olan kimseyi vermezmiş. Suudi Arabistan’dan gelenleri de vermiyormuş” dedi.
BARIŞ AKADEMİSYENLERİNE TEHDİDİ
Sedat Peker, Barış Akademisyenlerine yönelik ölüm tehdidi içeren konuşmasıyla ilgili de “Benden özür dilememi bekliyorlarsa o zaman bir açıklama yapacaklar. İki satır yazı yazsınlar. Hangi terör örgütüne kim destek verirse versin aynı itikat üzerindeyim ancak bu yazımdan dolayı çocukları eşleri korkmuş olabilir. Onlardan da özür diliyorum” diye konuştu.