YENİ VIDEO KLİP “PERFECT BLUE” ŞİMDİ YAYINDA

YENİ VIDEO KLİP “PERFECT BLUE” ŞİMDİ YAYINDA
İstanbul çıkışlı modern elektronik müzik grubu Statue of Mirrors’un bu sene yayınladığı ilk tekli “Perfect BLue”nun video klibi şimdi yayında.Klibin yönetmenliğini, geçtiğimiz senelerde “Meteorlar” ve “Gulyabani”...

İstanbul çıkışlı modern elektronik müzik grubu Statue of Mirrors’un bu sene yayınladığı ilk tekli “Perfect BLue”nun video klibi şimdi yayında.

Klibin yönetmenliğini, geçtiğimiz senelerde “Meteorlar” ve “Gulyabani” filmleriyle uluslararası yarışmalardan ödülle dönen Gürcan Keltek ve birçok müzik videosunda imzası bulunan Murat Gültekin birlikte üstlendi.

Doğanın farklı hallerinin müzikle harmanlandığı klip, adeta bir bilim kurgu setinden fırlamış karelerin iç içe geçtiği bir renk şöleni niteliğinde. Filmin ana fikri Agnes Varda’nın çok önemli bir sözünden esinlenmiş; “If you open up people, you will see landscapes”

Rae tarafından kurulan Statue of Mirrors, kendi adını taşıyan ilk albümünü 2019 yılında yayınlamıştı. 2 yıllık aradan sonra bu sene sessizliğini bozarak, Mart ayında ilk teklisi Perfect Blue’yu yayınladı, ardından Nisan ayında “Fade Away” ve “Cautious “digital platformlarda yer aldı.

Perfect Blue İzlemek için: