Yeniden Refah Partisi'nden Büyük İstanbul Mitingi

Yeniden Refah Partisi'nden Büyük İstanbul Mitingi
Yeniden Refah Partisi, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda "Büyük İstanbul Mitingi" düzenliyor.Yeniden Refah Partisi, İstanbul Zeytinburnu'nda Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, mitingte...
Yeniden Refah Partisi, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda "Büyük İstanbul Mitingi" düzenliyor.

Yeniden Refah Partisi, İstanbul Zeytinburnu'nda Büyük İstanbul Mitingi düzenliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, mitingte konuşuyor.

Erbakan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Şimdi birileri mal bulmuş magribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Ya siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız, biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık"

Erbakan Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduklarını 500 bin üye hedefini aştıklarını söyleyerek duyurdu.

 

"Milletimizin Yeniden Refah'a koşmasının sebebi sadece rantçı anlayış değil aynı zamanda heykelci anlayıştır. Biz hep 'CHP'den bu millete hayır gelmez' diyoruz. Fatih'in emaneti İstanbul'u CHP zihniyetinden kurtarmalıyız."

"Denenmiş bir daha denenmez. 16 milyon İstanbullu rantçı belediyecilikten kurtulmak için 2019'da sözünü söyledi. Heykelci belediyecilikten de kurtulacağız"

"Ekonomik krizle yaşadığımız sıkıntıları biliyorsunuz. Emekli maaşı 10 bin lira, asgari ücret 17 bin lira. 3 çocukcu 5 kişilik bir ailede 65 bin liraya çıktı. Ayda 65 bin lira gelirine sahip kaç kişi var? Bu hesapla halkın yüzde 45'i açlık, yüzde 85'i yoksulluk sınırının altında."

Millete gelince yok ekonomisi işletiyorlar. Biz seçim ittifakında mutabakatı spor olsun diye mi yazdık? İsrafı bırakın üretim ekonomisine geçin dedik. İktidarın görevi makarna, sadaka vermek değil. İktidarın görevi milletin refah ve alım gücünü arttırmak"