Yenilenen Alman kimliğiyle çıtayı yükseltti!

Yenilenen Alman kimliğiyle çıtayı yükseltti!
OPEL Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, PSA ve Fiat Chrysler (FCA) Grubu’nun birleşmesinden oluşan Stellantis’in bünyesindeki tek Alman marka olan Opel’in yeni kurumsal kimliğini ve bunun ilk örneği olan yeni Crossland’i...

OPEL Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, PSA ve Fiat Chrysler (FCA) Grubu’nun birleşmesinden oluşan Stellantis’in bünyesindeki tek Alman marka olan Opel’in yeni kurumsal kimliğini ve bunun ilk örneği olan yeni Crossland’i değerlendirdi. “Dünyamız değişiyor. Hayatlarımızı sadeleştirdiğimiz ve özümüze döndüğümüz bir dönem yaşıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Girgin, “Opel olarak biz de özümüze dönüp daha saf ve yalın bir marka oluyoruz, tamamen yenileniyoruz. Müşterilerimiz 2021’den itibaren daha modern bir Alman markası ile karşılaşıyor olacak. Artırdığımız müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini, yapılacak olan dijitalizasyon ve yenilenen marka kimliği yatırımlarıyla 2022 sonuna kadar tüm bayilerimizde devreye alacağız. Aralıkta satışa sunduğumuz ocak ayında ise sınıfının lideri olan yeni Crossland, Opel’in yenilenen yüzünün Türkiye’deki ilk temsilcisi olduğu için markamız adına büyük önem taşıyor. Yeni Crossland ve mevcut Grandland haricinde haziran ayında satışa sunacağımız yeni Mokka ile bu yıl Opel’in Türkiye’de satacağı her iki araçtan birinin SUV segmentinden olmasını hedefliyoruz” dedi.
HEDEF ALTINCILIK
2021’e önemli hedeflerle girdiklerini vurgulayan Alpagut Girgin sözlerine şöyle devam etti “Geçtiğimiz yıl uyguladığımız başarılı stratejilerin gerçek sonuçlarını 50 bin adet üzerinde satış ve %6.6 pazar payı ile 2021 yılında taçlandıracağız. Bu sayede marka sıralamasını altıncı olarak tamamlamayı planlıyoruz.Bu yıl elektrikli Mokka’yı 2022’de elektrikli Corsa’yı Türkiye’ye getireceğiz.” Bu arada yeni yüze kavuşan Crossland’in 1.2 Turbo Essential versiyonun fiyatı 216 bin 900 TL, 1.5 Turbo Essential’ın fiyatı ise 292 bin 900 TL’den başlıyor.