Yeşilçam sanatçısı Serpil Örümcer, şarkılarını satışa çıkardı

Yeşilçam sanatçısı Serpil Örümcer, şarkılarını satışa çıkardı
Yeşilçam sanatçısı Serpil Örümcer, yıllar önce kaydettiği şarkılarını satışa çıkardı. Borçları, kızının ve eğitim gören torunlarının masrafları nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını belirten Örümcer, CD'leri...
Yeşilçam sanatçısı Serpil Örümcer, yıllar önce kaydettiği şarkılarını satışa çıkardı. Borçları, kızının ve eğitim gören torunlarının masrafları nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını belirten Örümcer, CD'leri isteyenlere imzalı olarak göndereceğini açıkladı.

Şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şarkılarını bir CD'de topladığını belirterek 300 liradan satışa çıkardığını duyurdu.

Yıllar önce, Avcılar Ambarlı’da bulunan kapalı pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlayan sanatçı, son günlerde yaşadığı maddi zorlukları anlattığı videolu paylaşımında şöyle dedi:

"1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı nostalji olarak şarkılarımı bir CD'de topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz adresinize imzalı olarak gönderirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

''Bakırköy'deki yerimizi yıktılar, belediye başkanı da yer göstermedi''

Daha önce de fotoğraf ve kartpostallarını 200 liradan satışa çıkardığını duyuran ve yaşadığı zorlukları anlatan Örümcer, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyerek yetkililerden nakit para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep etmişti.

Örümcer, “Bir kızım var rahatsız, iki de torunum var. Onlar da okuyorlar tabii, ben bunun altından biraz zor kalkıyorum. Bakırköy’de bir yerimiz vardı orayı yıktılar. Yıkınca ben ortada kaldım. O yıkılınca oranın belediye başkanı da bize yer göstermedi. Bizimle görüşmek zahmetinde bile bulunmadı. Ben çalışmayı seviyorum her ne olursa olsun çalışmanın ayıbı yoktur. Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok. Eş dost bana sahip çıktılar, yardımcı oluyorlar" demişti.