Yeter! Söz milletin olacak

Yeter! Söz milletin olacak
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi için 14 Mayıs’ı işaret etmesine ilişkin “Bizim açımızdan herhangi bir sorun yok. Yeter, söz milletin olacak” değerlendirmesini yaptı.Kılıçdaroğlu,...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi için 14 Mayıs’ı işaret etmesine ilişkin “Bizim açımızdan herhangi bir sorun yok. Yeter, söz milletin olacak” değerlendirmesini yaptı.
Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nu (TÜRKONFED) ziyaret etti. ANKA’nın haberine göre, Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bozulan bir devlet yapısı, çürüyen bir yapı var. O yapının süratle inşa edilmesi lazım. Güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

İSTİSMARA BAKAN ÖZEL MAHKEME
Kılıçdaroğlu dün CHP Kadın Kolları’nın YaşamHak projesi kapsamında, CHP’ye Muğla’dan katılan 110 bininci kadın üye Gülender Kan ile de bir araya geldi. Kan’ın kızının 2013’de ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürüldüğünü ve katile ceza indirimi uygulandığını öğrenen Kılıçdaroğlu, “İktidara geldiğimiz ilk 24 saat içerisinde İstanbul Sözleşmesi’ni uygulamaya koyacağız. Kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı davalarına bakan özel mahkemeler olacak” diye konuştu.