Yoğun talep üzerine Bellucci’ye ek gösteri

Yoğun talep üzerine Bellucci’ye ek gösteri
Tüm zamanların en büyüleyici sesine sahip Yunan asıllı ünlü soprano Maria Callas’ın Tom Volf tarafından kaleme alınan Maria by Callas kitabından, yine kendisi tarafından sahneye uyarlanan Maria Callas: Mektuplar ve Anılar oyunu,...

Tüm zamanların en büyüleyici sesine sahip Yunan asıllı ünlü soprano Maria Callas’ın Tom Volf tarafından kaleme alınan Maria by Callas kitabından, yine kendisi tarafından sahneye uyarlanan Maria Callas: Mektuplar ve Anılar oyunu, dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci’nin performansı ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. 14 Aralık’ta sahne alacak Belluci’nin biletlerinin kısa sürede tükenmesi üzerine, ünlü sanatçı, Zorlu PSM ve Piu Entertainment iş birliğiyle 15 Aralık akşamı da seyirciyle buluşacak.

Sinema kariyerindeki başarısını birkaç defa seçildiği dünyanın en güzel kadını unvanıyla taçlandıran Monica Bellucci, uluslararası sinemanın en ünlü yüzlerinden biri haline geldi. Bu muhteşem kariyerin devamında ise yeni projesi olan “Lettres et Mémoires by Maria Callas” okumalarını sahneleyecek.