Yoksullukla yüzleşti

Yoksullukla yüzleşti
AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçtiğimiz aylarda meclis toplantısı sırasında, “En fakir insan, en zavallı insan intihar eder mi ya! O zaman memleketin yarısının intihar etmesi gerek. Yani fakirlik, borçlu...

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçtiğimiz aylarda meclis toplantısı sırasında, “En fakir insan, en zavallı insan intihar eder mi ya! O zaman memleketin yarısının intihar etmesi gerek. Yani fakirlik, borçlu olmak intiharın sebebi midir” şeklindeki sözleriyle gündeme gelmişti.
O belediye başkanı bir kadının isyanıyla karşılaştı.
‘BAŞKANIM KAHVALTI YAPMAMIŞIM’
Mahallenin sorunlarının konuşulduğu toplantıyı izleyen bir kadın söz alarak içinde bulunduğu yoksulluğa isyan etti. Güvencesiz olarak, gündelik işlerde çalıştığı öğrenilen kadın, Başkan Gültak’a şöyle seslendi:
“Başkanım ben engelli eşime iş istiyorum. Ben ne yapacağımı şaşırıyorum. Ben bu halimle geliyorum, bin liraya çalışıyorum. Ben şu anda daha bak kahvaltı yapmamışım başkanım kahvaltı yapmamışım. Çalışıyorum, it gibi çalışıyorum bir bin lira için. Yani iş verdiniz verdiniz. Kendimi intihar edeceğim artık, yeter artık. Dayanamıyorum artık.”