YRP, 'Kurum'u desteklemek gerekiyor' diyen Abdurrahman Akyüz'ü disipline sevk etti

YRP, 'Kurum'u desteklemek gerekiyor' diyen Abdurrahman Akyüz'ü disipline sevk etti
“Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi" çıkışıyla tartışmaların odağındaki isim olan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, partisi tarafından Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk...
“Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi" çıkışıyla tartışmaların odağındaki isim olan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, partisi tarafından Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Erbakan, Kurum'u desteklerdi"

Abdurrahman Akyüz, “Erbakan hocam olsaydı Murat Kurum'u belediye başkanı yapmamızı beklerdi" ifadelerini kullandı.

"İttifak gözden geçirilmeli" demişti

Necmettin Erbakan hayatta olsaydı Cumhur İttifakı'nın yanında yer alırdı diyen Akyüz şu ifadeleri kullandı:

"Geçen seneki seçimlerde biz Cumhur İttifakı içerisinde yer aldık. Hala bunu savunuyorum. Özellikle büyükşehirlerde ittifak olmalıydı. Ne yazık ki bu ittifak olmadı. Şu anki görüşüm belki buradan dönülebilir. Bu ittifakın devam etmesi, ettirilmesi, yeniden gözden geçirilmesi lazım. Özellikle İstanbul seçimleri için bunun çok gerekli olduğunu düşünüyorum.

Disipline sevk edildi

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada MKYK Üyesi Akyüz'ün Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildiği belirtildi.