Yüksel Kocaman-Ayhan Bora Kaplan bağlantısında baldız detayı

Yüksel Kocaman-Ayhan Bora Kaplan bağlantısında baldız detayı
Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil aldığı iddiası ile gündeme gelmişti. Kocaman, iddiaları yalanlarken baldızı Avukat Çağla Dursun'un, Ayhan Bora Kaplan'ın Avukatı Cengiz Haliç ile fotoğrafı ortaya...

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil aldığı iddiası ile gündeme gelmişti. Kocaman, iddiaları yalanlarken baldızı Avukat Çağla Dursun'un, Ayhan Bora Kaplan'ın Avukatı Cengiz Haliç ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman'ın baldızı avukat Çağla Dursun'un, Kaplan'ın tutuklandığı operasyonda gözaltına alınan avukatı Cengiz Haliç ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Dursun, KRT'ye yaptığı açıklamada sahibi olduğu hukuk bürosunun sosyal medya hesabında paylaştığı o fotoğrafı sildiğini belirterek, "Fotoğrafı Kaplan'a yapılan operasyonun sonrasında mı kaldırdınız?" sorusuna da "Hatırlamıyorum. Başıma böyle bir şey geleceğini tahmin ederek sildim" yanıtını verdi. Dursun, Cengiz Haliç ile tanışıklığına ilişkin ise "Sevgi ve saygı duyduğum bir büyüğüm" ifadesini kullandı.

Dursun, fotoğrafa ilişkin şöyle konuştu:

"Eniştem (Yüksel Kocaman) haksız bir durumda bu kadar yıpranmışken ben de yıpranmak istemiyorum. Ayhan Bora Kaplan dosyasında adımın geçmesini istemiyorum. Ben Cengiz Abi'yi (Cengiz Haliç) meslek büyüğüm olarak severim, ceza avukatı ve çok da iyi bir bilgisi var. Zonguldak'ta bir dosya almışımdır Cengiz abi bu dosyada ne yapabiliriz diye sormuşumdur. Yargıtay kararları var gönderebilir misin demişimdir. Bu şekilde ihtiyaç duyduğum için konuşmuşumdur. Kendisini uzun süredir görmüyorum. Kızı benim yakın arkadaşım, o da ceza avukatı. Bu fotoğraf 12 ocak 2022 yılında çekildi. Fotoğrafı sildim, ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum. Başıma böyle bir şey geleceğini biliyordum. Ayhan Bora Kaplan'ı hayatım boyunca hiç görmedim. Cengiz Abi'nin Kaplan'ın manevi olarak bir arkadaşı olduğunu biliyordum."