Yusuf Güney'den şaşırtan açıklamalar: Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var

Yusuf Güney'den şaşırtan açıklamalar: Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in son açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı. Astral seyahat, uzaylılar ve çoklu evrenle ilgili iddialarıyla dikkat çeken Güney, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.Rafet El Roman'la 2008 yılında...
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in son açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı. Astral seyahat, uzaylılar ve çoklu evrenle ilgili iddialarıyla dikkat çeken Güney, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik hayatına adım atan Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.

"Astral seyahatle uzaya gittim"

"Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" cevabını vermişti.

"NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor"

İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor.

"Uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız"

NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında ise Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

"Sevgilim 900 yıl yaşayabiliyor"

Uzay bilimine merakıyla bilinen Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu ve yine gündemin olan sözler sarf etti.

39 yaşındaki şarkıcı, aşk sorusu üzerine "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" ifadelerini kullandı.

"Çoklu evrende beş tane Yusuf Güney var"

Yusuf Güney, çoklu evrende kendisinde 5 tane olduğunu ve onları izleyebildiğini de söyledi. ''Bunlardan biri evli, iki tanesi kariyerinin zirvesinde, bir tanesi seyyah gibi her yeri geziyor. Bir de ben varım, hepsini gözetleyip istediğimi istediğim zaman dünyaya çekip onun yerine ben geçebilirim'' dedi.