Zirvede işler karıştı

Zirvede işler karıştı
Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve 2 puan daha kaybetti. Hafta sonu Ankaragücü karşısında 2-2 berabere kalan Siyah-beyazlılar, yine büyük bir avantaj yitirdi. Fenerbahçe’nin BAY geçtiği haftanın ardından...

Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve 2 puan daha kaybetti. Hafta sonu Ankaragücü karşısında 2-2 berabere kalan Siyah-beyazlılar, yine büyük bir avantaj yitirdi. Fenerbahçe’nin BAY geçtiği haftanın ardından artık zirve ile ikinci sıra arasında puan farkı 3’e düştü. Sivasspor ise yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.
Son haftalarda önemli puan kayıpları yapan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, 72 puana ulaştı. Fenerbahçe’nin BAY geçmesinin ardından zirvede puan farkı 3’e indi. Üçüncü sırada bulunan 65 puanlı Galatasaray ise bugün Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
ABOUBAKAR SAKATLANDI
Sivasspor maçıyla sahalara dönen, ilk yarının son anlarında sakatlığı nükseden ve oyuna devam edemeyen Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Sakatlığı ile ilgili bilgi veren yıldız forvet, “MR çekildikten sonra durumum belli olacak. Testlerden sonra sahalardan ne kadar süre uzak kalacağım veya kalmayacağım belli olacak.” dedi.
Öte yandan Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan bir maç lig tarihinde ilk kez golsüz berabere bitti.

Stat: Yeni 4 Eylül
Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşcıoğlu, Erdem Bayık
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, Claudemir, Erdoğan Yeşilyurt, Robin Yalçın (Dk. 74 Felix), Fajr, Gradel (Dk. 85 Kone), Yatabare (Dk. 55 Kayode)
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Atiba, Josef, Dorukhan Toköz (Dk. 71 Gökhan Töre), Ghezzal (Dk. 71 Ljajic), Larin (Dk. 90 4 Mensah), Aboubakar (Dk. 46 N’Koudou)