3 yavru köpeğin ayaklarını kestiler

3 yavru köpeğin ayaklarını kestiler
Ağrı’nın Patnos ilçesinde birkaç hafta önce dünyaya gelen 3 yavru köpeğin ayakları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Olay Patnos ilçesi Çay Mahallesi’nde ağaçlık bir alanda meydana geldi. Bahçede...

Ağrı’nın Patnos ilçesinde birkaç hafta önce dünyaya gelen 3 yavru köpeğin ayakları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Olay Patnos ilçesi Çay Mahallesi’nde ağaçlık bir alanda meydana geldi. Bahçede gezen vatandaşlar, 3 yavru köpeğin ön ayaklarından birinin vahşice kesilerek kaderlerine terk edildiğini gördü.
Tek ayakları olmadığı için güçlükle yürümeye çalışan köpekler zaman zaman dengelerini koruyamadıkları için düştü. Köpekleri görenler, göz yaşlarını tutamadı. Olaya tepki gösteren hayvanseverler, suçluların bir an önce bulunup cezalandırılmalarını istedi.

Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü kuruldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çevre, Doğa, Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü’nün kurulduğunu duyurdu. Soylu daha önce, “Hayvan haklarını koruma birimleri oluşturuyoruz. Çok ihbar geliyor bana” açıklaması yapmıştı.