4. Terim dönemi sona erdi

4. Terim dönemi sona erdi
Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in ayrılığının ardından Dominic Torrent ile anlaştı. Torrent’in bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.59 yaşındaki Dominic Torrent, uzun süre Pep Guardiola’nın yardımcılığını...

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in ayrılığının ardından Dominic Torrent ile anlaştı. Torrent’in bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

59 yaşındaki Dominic Torrent, uzun süre Pep Guardiola’nın yardımcılığını yaptı.

Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City’de Guardiola ile çalışan Torrent, 2020 yazında Brezilya ekiplerinden Flamengo’nun başına geçerken buradaki macerası kısa sürdü.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yönetim kurulu ve Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından kararını verdi. Resmî açıklama Başkan Burak Elmas’ın imzasıyla yayınlandı. Açıklamada, “Sevgili Fatih Terim Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere, kendisi hali hazırda yürütmekte olduğu Teknik Direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir” denildi.

Giresunspor yenilgisinin ardından bugünkü yönetim kurulu toplantısına kadar bekleyemeyen Galatasaray yönetimi önceki akşam Zoom üzerinden bir toplantı gerçekleştirdi.

Yönetim kurulunun büyük çoğunluğu Fatih Terim’in gönderilmesi yönünde görüş belirtti. Bazı isimler ise çekimser kaldı.
Yöneticilerden bir kısmının rest çekerek hocanın gönderilmemesi durumunda istifa edeceklerini başkan Burak Elmas’a ilettikleri öğrenildi.