Milli voleybolcu Zehra Güneş'ten flaş transfer kararı: 2 yıllık imzayı attı

Milli voleybolcu Zehra Güneş'ten flaş transfer kararı: 2 yıllık imzayı attı
Fenerbahçe Opet'e transfer olacağı iddialarıyla gündeme gelen milli voleybolcu Zehra Güneş'in, 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Opet'in, VakıfBank'ın 24 yaşındaki yıldızı Zehra Güneş'i Transfer edeceğine dair iddialar gündem olmuştu. Milli voleybolcu geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Zehra Güneş Vakıbank'ta kaldı, 2 yıllık imza attı

Fanatik'te yer alan habere göre; Zehra Güneş, kulübü VakıfBank ile olan sözleşmesini 2 yıllığına uzattı. Milli voleybolcunun gelecek sezon VakıfBank'ta birinci kaptanlığa getirileceği öne sürülüyor.

Yurt dışında tedavi görüyor

Öte yandan Zehra Güneş, sezonun bitiminin ardından omzundan yaşadığı sakatlık sebebiyle Türkiye Voleybol Federasyonu ve VakıfBank sağlık ekiplerinin planlaması sonucu tedavi için İtalya’ya gitti.

Sahalara eskisinden daha güçlü dönebilmek için çalışmalarını İtalya’nın Pesaro şehrinde bulunan ve Gabi Guimaraes’in de tercih ettiği “FisioClinics” isimli merkezde sürdüren Zehra Güneş, tedavisinin İtalya bölümünü tamamladıktan sonra İsviçre’ye giderek çalışmalarına Cenevre’de devam edecek.

Cenevre’de bulunan ve geçmişte Melissa Vargas’ın da tedavi gördüğü merkezde iyileşme süreci tamamlanacak olan yıldız oyuncu, 2024 milli takım sezonu öncesi Filenin Sultanları’na katılarak Voleybol Milletler Ligi ve Paris 2024 için takımla çalışmalara başlayacak.