Abdulkadir Selvi, Fenerbahçe başkanını hedef aldı: Ali Koç bu uyarı senin için!

Abdulkadir Selvi, Fenerbahçe başkanını hedef aldı: Ali Koç bu uyarı senin için!
Süper Kupa maçının ertelenmesi için Ali Koç'u suçlayan Selvi, bugünkü yazısında Erdoğan'ın sözlerine yer vererek, "Ali Koç bu uyarı senin için" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında kullandığı sözleri...
Süper Kupa maçının ertelenmesi için Ali Koç'u suçlayan Selvi, bugünkü yazısında Erdoğan'ın sözlerine yer vererek, "Ali Koç bu uyarı senin için" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında kullandığı sözleri alıntılayan Selvi'nin yazısında şu ifadeleri kullandı:

"SUUDİ ARABİSTAN’DAN OPERASYON ÇEKMEK

Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Atatürk tişöretleriyle maça çıkma ısrarı üzerine maç ertelenmişti. Bunun üzerine Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlamışlardı. Erdoğan yerel seçim öncesinde provokasyon uyarısı yaptı. Hep diyorum ya seçim sürecine girildi, operasyonlar başladı. Erdoğan, “Her karışı terle ve kanla sulanmış vatan toprakları üzerinde ameliyat yapmaya kalkanlara meydanın boş olmadığını, milletimizin istiklaline ve istikbaline sıkı sıkıya sarıldığını göstermek boynumuzun borcudur. Riyad’dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı bir şekilde boyamak, size bir şey kazandırmaz” diye uyardı.

Ali Koç bu uyarı senin için."

Ali Koç sert cevap vermişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Abdulkadir Selvi'nin bir süre önce sarf ettiği, ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili Fenerbahçe'yi ve kendisini hedef alan sözlerine canlı yayında yanıt vermiş, "Yurtta sulh cihanda sulh pankartımızı FETÖ’ye bağlıyorlar, ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun" ifadelerini kullanmıştı.

Ali Koç, Selvi'nin 2013 yılında Fethullah Gülen'e ithaf ettiği ve Yeni Şafak gazetesinde yazdığı "Hocam Türkiye'ye dön artık" başlıklı yazısını hatırlattı.

Selvi daha önce ne demişti?

29 Aralık'ta Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Atatürk tişörtü ve pankartıyla sahaya çıkmalarına izin verilmemesi üzerine ertelenmişti. Olay gündeme bomba gibi düşerken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de Koç'u, Fenerbahçe'yi eleştiren bir yazı yazmış ve "Suudi Arabistan’da oynanacak olan maçta bula bula, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ’cülerin kullandığı, 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözü mü bulundu?" demişti.