ABDÜLKERİM BARDAKCI’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Abdülkerim Bardakcı, Süper Lig’de tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Galatasaray camiası olarak sezon başından beri tek odaklandığımız şey şampiyonluk. Allah’ın izniyle bu sene şampiyon olacağız. Çünkü en iyi futbol oynayan biziz. En iyi çalışan ve en iyi mücadele eden biziz. Çok iyi bir aile ortamımız var. Bu da başarıyı getiriyor. Şu an her şey yolunda. Herkes birbiri için mücadele ediyor. Kimse mücadeleden kaçmıyor. İnşallah böyle devam edecek ve hedefimize ulaşacağız.”

Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım’dan davet beklediğini anlatarak, “Her Türk futbolcu gibi ben de davet bekliyorum. Şu an iyi bir performans sergiliyorum. İnşallah oraya giderim. Milli formayı terletmek için sabırsızlanıyorum.” şeklinde görüş belirtti.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top