Abdullah Avcı hakemden özür diledi: Sarı kartta haklıymış

Abdullah Avcı hakemden özür diledi: Sarı kartta haklıymış
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakem Burak Şeker'den özür dileyen Avcı,  "İki pozisyonla ilgili...
Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Hakem Burak Şeker'den özür dileyen Avcı,  "İki pozisyonla ilgili itiraz ettim, birisinde sarı kart gördüm. Sarı kart gördüğüm pozisyonda hakem haklıymış, özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularının tekrar kafalarını kaldırıp hedefledikleri yere doğru gitmelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son 4 resmi karşılaşmayı da galibiyetle kapadıklarını belirterek, "Son 4 maçın biri kupa, ligde gol yemeden alınan 9 puan var. Oyun kalitesinin de arttığı bir süreci yaşıyoruz" dedi.

Beşiktaş maçıyla birlikte Afrika Kupası ve sakatlıktan çıkan oyuncularının birkaçının döndüğünü ifade eden Avcı, şöyle devam etti: "1,5 aylık süreçte bu inişleri, çıkışları yaşadık. Arkasından da oyuncuların gelmesiyle beraber oyun kalitemiz Beşiktaş maçıyla yukarıya doğru çıksa da o gün sonucunu alamadık. Ama ondan sonraki süreçte alarak devam ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz.

Bugünün bütününe baktığımda iyi bir oyun, oyun organizasyonu ve oyuncularım oyun disiplinine ve takım oyununa sadık kaldılar. Oyunun içinde kaldılar, onlara teşekkür ediyorum. İyi bir örnek gösteriyorlar. Tekrar kafalarını kaldırıp yukarıya doğru, hedeflediğimiz yere doğru gitmemize en iyi şekilde yardımcı oluyorlar mevcutla."

"Sarı kartta hakem haklıymış"

Hakem Burak Şeker'den özür dileyen Avcı, bordo-mavili taraftarlara da teşekkür ederek şunları söyledi: "Bize destek oldular sonuna kadar. Kupa maçımıza da onları davet ediyorum. Şöyle davet ediyorum, sonuna kadar Trabzonspor’a pozitif anlamda destek olsunlar. Biz bu desteğin karşılığını vereceğiz ve yarı final yolunu açmak için onların bize vereceği desteğe son derece ihtiyacımız var. Bir özür de hakemle ilgili, iki pozisyonla ilgili itiraz ettim, birisinde sarı kart gördüm, sarı kart gördüğüm pozisyonda hakem haklıymış sonradan baktım, diğer pozisyonda kendimin haklı olduğunu düşünüyorum. Özür diliyorum ama bizim de genel durumumuzu, ruh halimizi bazen onların da saygı göstereceklerini düşünüyorum. Onlara da başarılar diliyorum."