Adana'da otobüste taciz: Şüpheli tutuklandı

Adana'da otobüste taciz: Şüpheli tutuklandı
Adana'nın Seyhan ilçesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, 24 yaşındaki Burcu A.'ya otobüste tacizde bulunduğu iddia edilen Hüseyin Sevedi (29), diğer yolcular tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, güvenlik kamerası...
Adana'nın Seyhan ilçesinde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, 24 yaşındaki Burcu A.'ya otobüste tacizde bulunduğu iddia edilen Hüseyin Sevedi (29), diğer yolcular tarafından dövülüp polise teslim edildi. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Burcu A.'nın sürekli takip edildiğini belirttiği şüpheli tutuklandı.

Olay, Yenibaraj Mahallesi'nde bulunan bir durakta meydana geldi. Üniversite öğrencisi Burcu A., iş yerine gitmek üzere otobüse bindi. Aynı mahallede oturan Hüseyin Sevedi de aynı otobüse bindi ve Burcu A.'nın arkasındaki boş koltuğa oturdu. Burcu A.'yı taciz ettiği iddia edilen Sevedi'ye tepki gösteren genç kadın, diğer yolcuların da yardımıyla şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Otobüs şoförü ise polise haber verdi.

 

Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek Sevedi'yi gözaltına aldı ve polis merkezine götürdü. Burcu A. ifadesinde, daha önce de şüpheliyi iş yerinin ve evinin çevresinde gördüğünü ve sürekli takip edildiğini belirtti. Sevedi ise suçlamaları reddederek her zamanki güzergahında otobüse bindiğini ve kimseyi taciz etmediğini iddia etti.

Polis işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Sevedi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.