AĞBAL GERiLiMi iSTiFA GETiRDi

AĞBAL GERiLiMi iSTiFA GETiRDi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam Instagram hesabından yaptığı duyuruda sağlık sebepleri nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Instagram paylaşımı 527 bin beğeni ile rekor sayıda beğeni aldı.Bakan...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam Instagram hesabından yaptığı duyuruda sağlık sebepleri nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Instagram paylaşımı 527 bin beğeni ile rekor sayıda beğeni aldı.

Bakan Albayrak istifasıyla birlikte Twitter hesabını kapattı. Başta istifanın bir siber saldırı olduğu ihtimali değerlendirildi. Sonrasında Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilileri uluslararası haber ajanslarına, Albayrak’ın istifasının doğru olduğunu açıkladı. Yetkililer, istifanın kabul edilip edilmediğine yönelik soruları ise yanıtsız bıraktı. Albayrak, görevine Temmuz 2018 tarihinde getirilmişti.
Albayrak, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, “Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam etmeme kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım” dedi.