Ağıt sesini adaletle dindireceğiz

Ağıt sesini adaletle dindireceğiz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kürt meselesini iktidara geldiklerinde çözeceklerini, ağıt sesini adaletle dindireceklerini ve gözyaşından beslenenlere geçit vermeyeceklerini söyledi.Van’da partisinin il binasının açılışında...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kürt meselesini iktidara geldiklerinde çözeceklerini, ağıt sesini adaletle dindireceklerini ve gözyaşından beslenenlere geçit vermeyeceklerini söyledi.

Van’da partisinin il binasının açılışında konuşan Babacan, özetle şu mesajları verdi:
“Bu iktidarın reddettiği, çözemediği Kürt meselesi yakında ayaklarına dolanacak. Dolanıyor da. Biz ise iktidara gelip inşallah bunu çözeceğiz. Çünkü meseleyi biliyoruz. Demokrasi içinde çözeceğiz. Meşru yollarla çözeceğiz. Siyaset eliyle çözeceğiz. Devleti Kürt meselesinin çözümünün bir parçası haline getireceğiz. Ağıt sesini adaletle dindireceğiz. Bu yolda, kandan, gözyaşından beslenen hiç kimseye de geçit vermeyeceğiz.

KURDUN YANINDA HİZAYA GİRİYOR
Erdoğan bu bölgeye geldiğinde Dicle’nin kenarındaki kuzuyu hatırlıyor, Ankara’ya dönünce kurdun yanı başında hizaya giriyor. Farkında bile değil. Belli ki Sayın Bahçeli’nin yanından 2 dakika ayrılıp da Kürt meselesini doğrudan insanlarla konuşacak durumu da yok artık.”