Ahmet Ağaoğlu: “TRABZONSPOR’A BORCUM ÇOK BÜYÜK”

Ahmet Ağaoğlu: “TRABZONSPOR’A BORCUM ÇOK BÜYÜK”
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’a borcunun çok büyük olduğunu belirterek, “Öyle de tahmin ediyorum ki bu borcun tamamını ödeyemeden bu dünyadan göçüp gideceğiz” dedi.Ağaoğlu, Trabzonspor Dergisi’ndeki...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’a borcunun çok büyük olduğunu belirterek, “Öyle de tahmin ediyorum ki bu borcun tamamını ödeyemeden bu dünyadan göçüp gideceğiz” dedi.

Ağaoğlu, Trabzonspor Dergisi’ndeki röportajında, çok sıkıntılı bir dönemde göreve başladıklarını ancak Trabzonspor’un şartlar ne olursa olsun türbülansın içinde çıkabilecek dinamiklere sahip olduğunu bildikleri için de inanarak göreve geldiklerini anlattı.

Ağaoğlu, şöyle devam etti:
“Bugün 7-18 yaş grubuna baktığımız zaman azımsanmayacak bir taraftar kitlesine sahibiz. Üstelik tutkuyla kulübüne bağlı olan bir taraftar kitlesi bu. Kamuoyunda yaratılan ‘Trabzonspor bir daha şampiyon olamaz’ algısına rağmen çok ciddi bir tutkuyla kulübüne bağlı, inanılmaz bir kitle vardı. Bu nedenle onların mutluluğu çok ama çok önemliydi.”

Ağaoğlu, ‘Trabzonspor’da ben yapacağımı yaptım, deyip köşesine çekilen ne bir başkan ne bir yönetici var’ diyerek, “Benim için de şu var, borcumu ödedim diye bir şey yok. Benim bu kulübe borcum çok büyük. Öyle de tahmin ediyorum ki bu borcun tamamını ödeyemeden bu dünyadan göçüp gideceğiz. Herkesten helallik istendiği yerde kendim için söylüyorum; Trabzonspor’dan da helallik istenmesini ben şahsen isterim. Çünkü bize çok şey verdi” şeklinde konuştu.