Ahmet Çakar'dan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası hakemlere sert tepki

Ahmet Çakar'dan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası hakemlere sert tepki
Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında hakemlere tepki gösterdi. Çakar, "Türk hakemliğinin iflas gecesi. Fifa duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında tüm takımlar meze edilmektedirler."...
Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında hakemlere tepki gösterdi. Çakar, "Türk hakemliğinin iflas gecesi. Fifa duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında tüm takımlar meze edilmektedirler." dedi.

Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar Galatasaray-Antalyaspor maçından sonra hakemlere tepki gösterdi. Kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çakar, "Türk hakemliğinin iflas gecesi. Fifa duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında tüm takımlar meze edilmektedirler." dedi.

Çakar'ın paylaşımı bu şekilde:

Türk hakemliğinin iflas gecesi. Fifa duruma el koymalıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında tüm takımlar meze edilmektedirler. Haksız bir penaltı ve ofsaytımsı bir yanlış ile Galatasaray maçı kazanmıştır. Vinicius yan hakemin suratına bakarak defalarca Fuck Off demesine rağmen, sahada kalmıştır. Antalyaspor katledilmiştir. Türk futbolu çürümüş, maalesef mafyalaşmış hale gelmiştir!