Ahmet Ercan’dan ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına tepki: Kanıt gösterin

Ahmet Ercan’dan ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına tepki: Kanıt gösterin
Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına tepki gösterdi. Ercan, “İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım! Siz böyle söyledikçe...
Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına tepki gösterdi. Ercan, “İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım! Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ile mütahhitler sizin sözlerinizi kullanıp oy ile para devşiriyorlar” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası İstanbul depremine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Ercan, ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına yanıt vererek “İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım!” dedi.

Ercan’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

İstanbul'da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım!  Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ile mütahhitler sizin sözlerinizi kullanıp oy ile para devşiriyorlar.  İnşaat ülkeye katma değer üretmeyen ölü yatırımdır. Yatırım sanayiye kaymalı. Lütfen.