Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a İBB için tavsiye: Karadenizliliğini konuşturmalı

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a İBB için tavsiye: Karadenizliliğini konuşturmalı
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İBB seçimleri için AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çeşitli tavsiyelerde bulundu.Daha önce, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a...
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İBB seçimleri için AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Daha önce, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a "Polemikten uzak durma kararını yeniden gözden geçirebilir" tavsiyesinde bulunan Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul seçimlerinde sahaya çıkması gerektiğini söyledi.

"Karadenizliliğini konuşturmalı"

3 ay önce Erdoğan için "hiç karışmasa en iyisini yapmış olur" diye düşündüğünü kaydeden Hakan, "Diyorum ki Erdoğan, İstanbul’da sahaya inmeli. İlçe ilçe, semt semt mitingler yapmalı. Karadenizliliğini konuşturmalı. AK Parti’den kaçacak oyların kaçmasına engel olmalı. Seçim kazanma deneyimini devreye sokmalı. Seçmenini konsolide etmeli" ifadelerini kullandı.

(Yazının tamamı)