AK Parti İBB adayı Kurum: Afete hazırlık en önemli gündemimiz

AK Parti İBB adayı Kurum: Afete hazırlık en önemli gündemimiz
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar'da düzenlenen "Fırıncılık Sektörü Güç Birliği Toplantısı"na katılarak önemli açıklamalarda bulundu.AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye...
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar'da düzenlenen "Fırıncılık Sektörü Güç Birliği Toplantısı"na katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamüller Sektörü Başkanı ve AK Parti MKYK üyesi Mehmet Umur ile fırıncı esnafları ile buluştu.

Kurum, yaptığı konuşmada öncelikli olarak afete hazırlık konusuna vurgu yaparak, afetin ilk anında vatandaşa hizmet vereceklerini belirtti. İlk yardım, arama kurtarma ve barınma gibi ihtiyaçları karşılamak için çalışacaklarını ifade eden Kurum, aynı zamanda mobil ekmek fırınlarıyla İstanbul'un her mahallesine sıcak ekmek ulaştıracaklarını açıkladı.

Ayrıca, fırıncı esnafının sorunlarına da değinen Kurum, denetimsiz ve ruhsatsız işletmelerin kontrol altına alınacağını ve sektördeki rekabetin adil bir zeminde sürdürüleceğini belirtti. Fırıncılık sektöründe çalışanların insan gücü sıkıntısına da çözüm getireceklerini ifade eden Kurum, meslek eğitimlerinin artırılacağını ve işletmelerin standartlara uygun hale getirileceğini söyledi.

Son olarak, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili olarak da konuşan Kurum, projelerinin hazır olduğunu ve vatandaşların hizmetin adresi olan AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı tercih edeceğini ifade etti.