AK Partili başkandan ‘alkol’ açıklaması: ‘Özgür bir ülkede yaşıyoruz’

AK Partili başkandan ‘alkol’ açıklaması: ‘Özgür bir ülkede yaşıyoruz’
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde ilk kez geçen sene düzenlenen Kozlu Müzik Festivali, bu sene de Manga, Emre Aydın, Pinhani, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Niyazi Koyuncu gibi birçok sanatçıyı hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.Geçen...

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde ilk kez geçen sene düzenlenen Kozlu Müzik Festivali, bu sene de Manga, Emre Aydın, Pinhani, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Niyazi Koyuncu gibi birçok sanatçıyı hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Geçen sene eylül ayında yapılan festival kimi çevreler tarafından hedef alınmıştı. AK Parti’li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ‘alkol’ rahatsızlığıyla hedef alınan festivalle ilgili yerel basının sorularını yanıtladı. Bektaş “Kimsenin yaşam tarzına karışmaya hakkımız yok. Özgür bir ülkede yaşıyoruz” dedi.

Ali Bektaş şunları söyledi:
“Sosyal toplumu rahatsız eden bir durum olmadığı sürece bir şey olmaz. Bizim kimsenin yaşam tarzına karışmaya hakkımız yok. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bunlar öküz altında buzağı arayan insanlardır. Bu memlekette bazı kafalar var, sağın da yobazı var solun da yobazı var. Bunların ikisine de ne yaparsanız yapın beğendiremezsiniz. Yobazlar çok tehlikeli insanlardır.”