Ak Partililerden tavsiye: Beka için az et yeseniz ne olur

Ak Partililerden tavsiye: Beka için az et yeseniz ne olur
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, artan gıda fiyatları üzerinden verdiği tavsiye tepki çekti. Demirbağ, “Normal şartlarda bir kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz” dedi.Demirbağ tavsiyesini, “Ekonomik sıkıntı çekebiliriz....

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, artan gıda fiyatları üzerinden verdiği tavsiye tepki çekti. Demirbağ, “Normal şartlarda bir kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz” dedi.

Demirbağ tavsiyesini, “Ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda bir kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil” sözleriyle dile getirdi.
Demirbağ sözlerine “Kış günü, iki tane, üç tane alırız. Biber alacaksak üç tane alırız, bir kilo alacağımıza… Bunlara bu fırsatı vermeyelim. Piyasadaki bu fırsatçılara, tefecilere, vicdansızlara bu fırsatı vermeyelim derim ben” diye devam etti.

‘Soğan ekmek yiyeceğiz, güvenliğimizde taviz vermeyeceğiz’

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ücretli otoyollara ilişkin “Vatandaşlarımız çok zekidir. Cebinde parası yoksa eski yolu kullanır” sözleriyle gündeme gelen AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, bu kez de “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmelerinde AK Parti’li milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasında “terör” tartışması yaşandı.

Muhalefetin eleştirilerine yanıt vermek üzere söz alan Aydemir, şunları söyledi:
“Ben her zaman şunu söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim Cumhur İttifakı olarak. Belki soğan ekmek yiyeceğiz günlerce, aylarca, belki yiyeceğiz ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz. Buradan bütün dünyaya sesleniyorum, bu ülkede gözü olanın gözünü çıkarmak her birimizin boyunun borcudur. Arkadaşlar, bu ülkenin çakıl taşını kimseye bırakmayacağız, bu bize emanettir, emanetimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Kime rağmen? İçimizdeki ajanlara rağmen.»