AK Parti’ye dokunan yanıyor

AK Parti’ye dokunan yanıyor
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kavgaya karışan 4 AKP Gençlik Kolları üyesini gözaltına almak isteyen 1 polis ve 2 bekçinin önce açığa alındığını daha sonra ise sürüldüğünü ileri sürdü. Özdağ, dün sosyal...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kavgaya karışan 4 AKP Gençlik Kolları üyesini gözaltına almak isteyen 1 polis ve 2 bekçinin önce açığa alındığını daha sonra ise sürüldüğünü ileri sürdü.

Özdağ, dün sosyal medya hesabından, “Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğünde rezalet devam ediyor. AK Parti gençlik kollarına dokunan yanıyor. Zeytinburnu ilçe emniyetten M.Y. Şırnak’a, A.A Ağrı’ya atandı.Polisler AK Parti gençlik kolları üyelerinin gözaltına alınırken söylediklerinden HDP’li olduklarını düşünmüşler” mesajını paylaştı.

Önceki gün Zeytinburnu’nda basın açıklaması yapan Özdağ, özetle şunları söylemişti: “Zeytinburnu’nda Türk polisine ve bekçisine terbiyesizce saldıran, huzur bozan AK Parti Gençlik Kolları üyesi dört kişi hakkında işlem yapılmasının suç işleri bakanı Süleyman Soylu tarafından engellenmiş olmasıdır. Gözaltı işlemleri yapan polislere suçlulardan özür diletilmiş, kelepçe takan bir polis ve iki bekçi açığa alınmıştır. Resmi evraklar benim elimde, sakın böyle bir numara çekmeye kalkmayın, çok mahcup olursunuz. Sakın ha Süleyman, resmi evrakların tamamı elimde ona göre.”