Ak Parti’yi geçeceğiz

Ak Parti’yi geçeceğiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitmeden önce internet medyası ve yabancı ajansların Ankara temsilcileri ile yaptığı toplantıda konuştu. Duvar’daki habere göre Kılıçdaroğlu, İstanbul...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitmeden önce internet medyası ve yabancı ajansların Ankara temsilcileri ile yaptığı toplantıda konuştu. Duvar’daki habere göre Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında açılan “özel teftiş” ile ilgili Bahçeli’nin sözlerini ciddiye almadıklarını söyledi, “Bunu yapmak isteyenler akıllarını peynir ekmekle yemiş kişilerdir” dedi. Belediyelere polis baskını olduğunda bilgisayarların imajını alma, alınan belgelerin fotokopilerini çekme gibi dikkat edilecek önlemleri içeren bir uyarı listesi göndereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu belediye başkanlarının telefonlarının dinlendiği iddiasını da bir adım ileri götürdü. Kılıçdaroğlu, “İstedikleri kadar suç duyurusunda bulunsunlar. Çok ciddiye almıyoruz. Telefonlarımızın dinlendiğini gayet iyi biliyoruz. Özel masaların kurulduğunu da biliyoruz, bir adım daha atayım. “Özel masalar” dediğimde Soylu bunu gayet iyi anlar” dedi.

“AKP’Yİ GEÇECEĞİZ”
CHP’nin oylarının istikrarlı şekilde yükseldiğini anlatan Kılıçdaroğlu, “Sağlıklı, tutarlı bir artış var. Yeterli mi yeterli değil ama göreceksiniz biz AKP’yi geçeceğiz, birinci parti olacağız. Erdoğan ne yaparsa yapsın, biz önümüzdeki seçimlerde birinci parti olacağız” iddiasında bulundu.