AKP elindeki İstanbul seçim anketini paylaştı

AKP elindeki İstanbul seçim anketini paylaştı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AKP’nin masasındaki son seçim anketini paylaştı. Şen, Murat Kurum’un 1 puanla Ekrem İmamoğlu’nun önünde olduğunu belirterek "İstanbul'da seçim yarışı AK Parti lehine tamam gibi”...
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AKP’nin masasındaki son seçim anketini paylaştı. Şen, Murat Kurum’un 1 puanla Ekrem İmamoğlu’nun önünde olduğunu belirterek "İstanbul'da seçim yarışı AK Parti lehine tamam gibi” dedi.

Yerel seçimlere son 10 gün kala AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen katıldığı canlı yayında İstanbul'daki son anketi açıkladı.

İstanbul'da Murat Kurum Ekrem İmamoğlu'nun 1 puan önünde diyen Şen "Seçmen net bir şekilde yüzde 10-15 oranında adaya bakarak oy kullanıyor" dedi.

“Hatay'da açık ara öndeyiz” diyen Şen “Vatandaşın deprem öncesinde ve sonrasında gördüğü bir şey var. Çalışan aday veya çalışmayan aday. Ankara'da ortada bir yarış devam ediyor. İstanbul'da öndeyiz. Antalya'da başa baş bir mücadele var. İzmir'de Sayın Dağ süper bir performans sergiliyor birkaç puan kaldı. Trabzon'da Ahmet Metin Genç'le büyükşehirler arasında rekor kıracağız. Eskişehir'de de yarış halindeyiz" dedi.

“Yeniden Refah Parti'liler ittifak ortaklarıyla anlaşmak yerine CHP ile anlaşmayı tercih ettiler” diyen Şen, “YRP seçmeninin CHP ile değil bizimle hareket edeceğini net bir şekilde söylüyorum. Biz böyle olacağını düşünüyoruz. Değerler üzerinden hareket edeceklerdir ve bize oy vereceklerini düşünüyorum” görüşünü aktardı.

İstanbul'daki 2019 yerel seçimlerinde ilk oyların dikkate alınması gerektiğini söyleyen Mustafa Şen "İkinci seçim arızi bir durumdu. Onunla istatistiki bir hesaplama yapılamaz" ifadelerini kullandı.