AKP’li adayın çay bahçesinde uyuşturucu bulundu

AKP’li adayın çay bahçesinde uyuşturucu bulundu
Geçtiğimiz ay Elazığ’da, AKP’li Elazığ İl Genel Meclisi adayı olan Tuncay Karaoğlu’na ait çay bahçesinde uyuşturucu bulunduğu ve mekanın mühürlendiği ortaya çıktı.AKP’li Elazığ İl Genel Meclisi adayı olan Tuncay...
Geçtiğimiz ay Elazığ’da, AKP’li Elazığ İl Genel Meclisi adayı olan Tuncay Karaoğlu’na ait çay bahçesinde uyuşturucu bulunduğu ve mekanın mühürlendiği ortaya çıktı.

AKP’li Elazığ İl Genel Meclisi adayı olan Tuncay Karaoğlu’na ait Ağın'daki çay bahçesinde geçen ay uyuşturucu madde bulunması nedeniyle mühürlendiği ortaya çıktı

Artı Gerçek'ten Evren Demirdaş'ın haberine göre Karaoğlu'na ait Çınaraltı Çay Bahçesi'nde 2 Şubat'ta polis tarafından arama yapıldı. İşletmenin içerisinde 2.18 gram esrar, alt katında bulunan mutfak bölümünde yapılan aramada ise 'kova' tabir edilen düzenek içerisinde 1.54 gram esrar maddesi bulundu.

Karaoğlu'nun oğlu Mehmet Karaoğlu, uyuşturucuyu kendisinin kullandığını söyledi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın alma, kabul etmek ve bulundurmak' suçundan hakkında işlem yapılan Mehmet Karaoğlu serbest bırakıldı. İşyeri ise 30 gün süreyle faaliyetten men edildi.