AKP'li Altınok, Esenboğa Havalimanı'ndaki metro eksikliğini eleştirdi: Vatandaş 'orası 18 yıl önce işleme konmuş bir metro' diyerek tepki gösterdi

AKP'li Altınok, Esenboğa Havalimanı'ndaki metro eksikliğini eleştirdi: Vatandaş 'orası 18 yıl önce işleme konmuş bir metro' diyerek tepki gösterdi
31 Mart Yerel Seçimleri'ne hazırlanan Cumhur İttifakı'nın ABB Adayı Turgut Altınok, Ankaralı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeye devam ediyor. Esenboğa Havalimanı'ndaki metro eksikliğini eleştiren AKP'li Altınok'a bir...
31 Mart Yerel Seçimleri'ne hazırlanan Cumhur İttifakı'nın ABB Adayı Turgut Altınok, Ankaralı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeye devam ediyor. Esenboğa Havalimanı'ndaki metro eksikliğini eleştiren AKP'li Altınok'a bir vatandaş ''orası 18 yıl önce işleme konmuş bir metro'' diyerek tepki gösterdi.

Parti ve ittifaklar adaylarını belirlemeye devam ederken kamuoyuyla paylaşılan adaylar, bölge ve illerde çalışmalarına başladı.

AKP Ankara adayı Turgut Altınok, Esenboğa Havalimanı'na metro olmamasını eleştirdi ''Havaalanından metrosu olmayan bir başkent'' dedi. Bu sırada orada bulunan bir vatandaş ''20 yılda yapılan veya yapılmayan işleri söyleyin. Havaalanı metrosu 18 yıl önce işleme konmuş bir metro'' diyerek tepki gösterdi.

''Herkes kendinden sorumlu. Ben kendimden sorumluyum'' diyen Altınok'a vatandaş, ''Siz imzaları kolay alırsınız diğer belediyeler imzaları kolay alamaz. Seni işi engellemek ilgilendirir'' şeklinde karşılık verdi.

Öte yandan Esenboğa Havalimanı Metro Hattı'nın Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluğunda olduğu ve 2023 yılında sadece 3.000 TL bütçe ayrıldığı biliniyor.

ABB'nin projeyi devralma talebi ise bakanlık tarafından reddedilmişti.