AKP’li başkana göre ‘Kışın salatalık domates yemezdik turşu yerdik, çok zenginleştik’

AKP’li başkana göre ‘Kışın salatalık domates yemezdik turşu yerdik, çok zenginleştik’
AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, hayat pahalılığına ilişkin çok çok garip açıklamalar yaptı. Garip, çünkü kış aylarında salatalık, domates yiyenleri suçladı. Zamlardan dolayı vatandaşın almakta zorlandığı sebze fiyatlarına...

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, hayat pahalılığına ilişkin çok çok garip açıklamalar yaptı. Garip, çünkü kış aylarında salatalık, domates yiyenleri suçladı. Zamlardan dolayı vatandaşın almakta zorlandığı sebze fiyatlarına ilişkin konuşan AKP’li Angı, “Bir taraftan da düşündüğümüz zaman, kışın salatalık domates yemezdik ya turşu yerdik, çok zenginleştik açık söyleyeyim. Ondan sonra ‘yok domatesin tanesi 5 lira…’ Bre mübarek haziranda çıkınca kendi toprağımızda bunu yemek lazım. Ha ihtiyaç varsa, paran da varsa git al. 30’a değil 40’a ye, buna kimse bir şey demez” dedi.

AKP’nin Konya İl Başkanı, muhalefet partilerini de “Sadece ve sadece ‘Tayyip Bey’i o makamdan nasıl indiririz’ hesabının dışında bir şeyleri olmayan bir hale dönüştüler. İnsanın birazcık yüzü kızarır” sözleriyle suçladı. Yani bir siyasi partinin il temsilcisi olmasına rağmen siyasi partilerin iktidara gelme, ülkeyi yönetme çabalarını da ayıp bir şeymiş gibi anlattı.