AKP'li Yalçın'dan ilginç analiz: CHP, belediye seçimleri üzerinden kendisine başarı hikayesi üretmeye çalışıyor

AKP'li Yalçın'dan ilginç analiz: CHP, belediye seçimleri üzerinden kendisine başarı hikayesi üretmeye çalışıyor
AKP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, CHP'nin yerel seçim stratejisine ilişkin ilginç bir değerlendirmede bulundu. Yalçın, CHP'nin belediye seçimleri üzerinden kendisine başarı hikayesi üretmeye çalıştığını...
AKP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, CHP'nin yerel seçim stratejisine ilişkin ilginç bir değerlendirmede bulundu. Yalçın, CHP'nin belediye seçimleri üzerinden kendisine başarı hikayesi üretmeye çalıştığını ifade eden Yalçın, "O başarı ile hükümetimizi topal ördek gibi göstermeye çalışıyorlar" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Habertürk'te katıldığı Seçime Doğru programında 31 Mart yerel seçimlerine ve siyasi partilerin stratejilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimlere ilişkin stratejisini analiz eden Yalçın, CHP'nin  belediye seçimlerinde kendisine bir başarı hikayesi üretmek istediğini ifade etti.

"Hükümetimizi topal ördek gibi göstermeye çalışıyorlar"

Yalçın, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"CHP belediye seçimlerinde kendisine bir başarı hikayesi üretmek istiyor. O başarı hikayesinden hükümetimizi bir topal ördekmiş gibi göstermeye, ülkede istikrarsızlığı yaygınlaştırıp onun üzerinden siyaset inşa etmeye çalışıyor"

Yalçın'ın ifadeleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı. Kullanıcı yorumlarından bazıları şöyle:

"Bravo, nasıl da çözmüş olayı"

"Kaybedeceğini bilmenin korkusu sarmış"

"Aynı şeyi siz muhalif belediyelere yapınca iyiydi"