AKP'liler Kasımpaşa'da CHP'nin seçim ofisine gitti 'Semtini satanı biz de satarız' sloganları attı

AKP'liler Kasımpaşa'da CHP'nin seçim ofisine gitti 'Semtini satanı biz de satarız' sloganları attı
AKP'liler İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Kasımpaşa semtinde, CHP'nin seçim ofisine giderek "Semtini satanı biz de satarız" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı. CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney, sosyal medya hesabından...
AKP'liler İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Kasımpaşa semtinde, CHP'nin seçim ofisine giderek "Semtini satanı biz de satarız" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı. CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Daha önce de çayımızı içmişti arkadaşlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte" ifadelerini kullnadı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Kasımpaşa semtinde bir grup AKP'li, CHP'nin seçim ofisine gitti.

CHP'nin Beyoğlu Belediye başkan adayı İnan Güney'in paylaştığı videoda, AKP'liler, "Semtini satanı biz de satarız" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarını attı.

Güney, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün akşam saatlerinde Kasımpaşalı gençler ofisimizi ziyaret ettiler, çıkışta da Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar" dedi.

"Bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte"

İnan Güney, şöyle devam etti: "Daha önce de çayımızı içmişti arkadaşlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte. Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler."

Güney, son olarak, "Bu mübarek Ramazan ayında istediğiniz zaman gelin, iftarda ya da sahurda sizi ağırlayalım sohbet edelim. Beyoğlu'nda komşuluk, huzur, kardeşlik de" ifadelerini kullandı.