AKP'nin adayı niyetini açığa çıkardı: Bizimle yürüyenleri ayırırız, ayrıcalık gösteririz

AKP'nin adayı niyetini açığa çıkardı: Bizimle yürüyenleri ayırırız, ayrıcalık gösteririz
AKP’nin Konya Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman, seçilmeleri durumunda kendilerine destek verenlere hizmet edeceklerini belirterek, "Bizimle beraber yürüyen insanları ayırırız, ayrıcalık gösteririz” dedi.AKP’nin...
AKP’nin Konya Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman, seçilmeleri durumunda kendilerine destek verenlere hizmet edeceklerini belirterek, "Bizimle beraber yürüyen insanları ayırırız, ayrıcalık gösteririz” dedi.

AKP’nin Konya Akşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Kahraman, dün katıldığı toplantıda tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

AKP’li Kahraman, “Siyaset herkes hizmet edecek ama kendine destek verenlere, iktidar yapanlara de daha fazla hizmet edecek. Bu bizim şiarımız, kim ne derse desin. Bizimle beraber yürüyen insanları ayırırız, ayrıcalık gösteririz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da 4 Şubat tarihinde Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" demişti. Erdoğan’ın bu sözleri büyük tepki çekmişti.